HZ MEHDİ (A.R) ve YARDIMCILARI İL BULUŞMA YERİ

HZ MEHDİ (A.R) ve YARDIMCILARI İL BULUŞMA YERİ
KONYA AZİZİYE CAMİSİ BULUŞMA YERİ

12 Temmuz 2013 Cuma

HZ MEHDİ AR IN SON ALAMETİ?

Dünya tarihi açıcından çok önemli olayların yaşanacağı bir zamana doğru yavaş yavaş yaklaşmaktayız.Peygamberimiz Hz Muhammed sas efendimizden önceki peygamberlerin dahi haber verdiği Hz Mehdi ar ın gelişini görecek insanlar, inşallah bizler olacağız.

Hz Mehdi ar ın gelişi öncesi bir çok kıyamet alametinin gerçekleştiği bir zamanda yaşamaktayız.Haber verilen bu alametlerin neredeyse hepsi yaşandı.Ama onun çıkışından veya O na Mehdilik verilmesinden çok kısa bir zaman önce belki 1ay belki 1 hafta belki de 1gün öncesine ait bir alamet ten bas etmek istiyorum..

- Ebu Ali Tabersi: Ayyaşi kendi senediyle rivayet ediyor: Hz Ali b. Hüseyin (Zeynelabidin) (A) bu ayeti okuyarak şöyle buyurdu:


"Onlar (andolsun Allah'a ) biz Ehl-i Beyt'i izleyenlerdir, Allah; bunu onlara bizden bir kişinin eliyle yapacak, O bu ümmetin Hz. Mehdi (a.s)si'dir. Resulullah (S) onun hakkında buyurmuştur ki: Dünyanın sona ermesine sadece bir gün kalmış olsa bile, Allah o günü o kadar uzatır ki; ıtratımdan ismi benim ismimle aynı olan bir kişi ortaya çıkar ve yeryüzünü, zulüm ve haksızlık ile dolmuş iken adalet ve hakkaniyetle doldurur."

"Resullullah'a; Ey Allah'ın Resulü, soyunuzdan olan Kaim ne zaman kıyam edecek, diye soruldu. (Efendimiz) buyurdu; O, 'O saate' (kıyamet olacağı ana) benzer, onun zamanını Allah'tan başkası bilmez.. Ancak aniden vuku bulur."


Dünyanın sadece 1 günlük ömrü kalmış olsa bile hz mehdinin gelmesi için zamanın uzatılacağı ve Mehdi ar ın çıkışının kıyametin dehşetli anına benzetilmesi ,Mehdi ar ın çıkışından yanlızca 1 gün önce dehşetli bir olayın vukua bulacağı bütün insanlığın kıyamet saatini yaşar gibi bir olayın olacağından bas edilmektedir..

Allahualem,bu olay

Belki dünyanın çok yakınından geçecek bir gök taşı veya bir yıldız veya buna benzer bir olayın yaşanacağını bizlere bildirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder