HZ MEHDİ (A.R) ve YARDIMCILARI İL BULUŞMA YERİ

HZ MEHDİ (A.R) ve YARDIMCILARI İL BULUŞMA YERİ
KONYA AZİZİYE CAMİSİ BULUŞMA YERİ

3 Temmuz 2013 Çarşamba

HZ MEHDİ (A.R) IN MELHAME-İ KÜBRA SAVAŞININ SONLARINA DOĞRU ÇIKMASI

Mehdinin gelmesine gerek yok herkes bir mehdi zaten diyen bir çok hoca görüntüsüne bürünmüş insanlar var şu anda,anlamadıkları ise şu ,Mehdi ar ın gelmesi islamiyetin devamı için bir mecburiyet halini alacağıdır,çünkü dünya islam aleminin başına kalkacak ve onu dünyadan kaldırmak isteyecek beyinlerle dolup taşmaktadır.Bu amellerini yerine getirmek için ellerinden geleni yapacaklardır..

ALLAH cc da bu beyinlerin planlarına karşı Hz Mehdi ar ı gönderecktir..

Ondan önce öyle elim manzaralar görülürki onun uğramadığı bir ev halkı bile kalmaz.Şu zamanda Afganistan,Pakistan,Irak,Mısır,Suriye ve bir sürü islam devleti karmakarışık adeta sersem bir şekilde ne yapacaklarını bilemez bir durumdalar..

Günümüzde bir çok islam ülkesinde insanın insanlıktan çıktığı manzaralar görülmektedir.Bu olaylar insanı adeta dehşete düşürüyor,çok acı manzalara şahitlik ediyoruz.

Yakın bir gelecekte bu fitnenin malesef Türkiye'ye kadar geleceğini istemeden yazmak zorundayım,çünkü bunlar gerçekten gerçekleşecek bu fitne bize ulaşacaktır,hatta öyle bir hal alacakki artık dünya 2 kısma ayrılacak milyonlarca insan ölecektir.

Bu savaşa çok kanlı savaş anlamında kullanılan MELHAME-İ KÜBRA denilecektir..


İşte böyle dehşetli bir vakitte ALLAH CC Hz Mehdi ar ı gönderecektir.İnşallah..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder