HZ MEHDİ (A.R) ve YARDIMCILARI İL BULUŞMA YERİ

HZ MEHDİ (A.R) ve YARDIMCILARI İL BULUŞMA YERİ
KONYA AZİZİYE CAMİSİ BULUŞMA YERİ

4 Temmuz 2013 Perşembe

HZ MEHDİ (A.R) IN MEHDİLİĞİNİ İSPATLAMASI

Bazı insanlar ben mehdiyim veye mehdi olacağım diyorlar.Bırakın mehdiliği ıspatlamayı arapça dahi konuşamıyorlar.Bu nasıl iş anlayamadım.

Eğer mehdi mehdiliğini ispatlayamazsa Arapça okuyamaz ve yazamazsa Kuran-ın asıl manasını insanlara anlatamazsa kim ona nasıl inansın?

40 yaşında göreve başladım veya şu anda görevdeyim gibi bazı yalanlar söyleyerek mehdi olduklarını ima etmeye çalışıyorlar.Kardeşim mehdi olunmaz mehdi doğulur.

Halbuki hz mehdi ar çıktığı gün herkes onu tanıyacak ve tam olarak 40 yaşında veya bu yaşa çok yakın bir yaşta olacaktır.

Hz Mehdi nin gerçek mehdi olduğunu anlamanın bir sürü yolu var,mehdi nin bir çok alameti var bir kuşa işaret ettiğinde kuş hemen onun eline gelir,mehdilik idda etmeden önce parka çık elini aç bir kuş çağır da bakalım sana gelecek mi?

Veya kuranı kerimi aç bir okumaya çalış bakalım okuyabilecekmisin.Arapça bilmiyorsun mehdilik idda ediyorsun.

Hz mehdi sadece arapça değil bir çok dili konuşabilecektir..

Diyorsun ki bunu ancak bir peygamber yapabilir,veya ALLAH cc istemese olmaz,kardeşim ALLAH cc mehdiden bir kuşu eline çağırmasını mı esirgeyecek.Veya ona arapçayımı öğretemeyecek.Kulu Muhammed sas e nasıl öğretti,Zira bundan daha fazlasının ona verileceği aşikardır.Şahsen ALLAH cc bana mehdilik verse bu özellikleri bana vermezse asla mehdi olduğumu söylemem..

Mehdi havada uçan bir kuşa parmağıyla işaret edecek, kuş avcunun içine düşecek... Kupkuru bir kamış çöpünü kuru toprağa dikecek, anında yeşerecek... (Kıyamet Alametleri, s. 173)

Hz Mehdi ar mehdi olduğunu kesinlikle ispatlayabilecektir..

Hodri meydan mehdi adayları...

1 yorum: